Anbefaling fra Textilskolen

Anbefaling fra Texstilskolen.

“Textilskolen giver de bedste anbefalinger til Cecilie. Gennem det sidste år har Cecilie arbejdet målrettet og ambitiøst på at blive en endnu dygtigere designer, hvilket i allerhøjeste grad er lykkedes for hende. Hun har sans for det gode håndværk, detaljer og kvalitet. Hun giver ikke op, og lægger hellere tre timer for meget  end for lidt i udarbejdelsen af et nyt design.

Socialt er Cecilie behagelig og sød at være sammen med. Hun er rolig og stabil og man ved altid hvor man har hende hende. Hun er punktlig og og overholder altid sine aftaler. Hun er hjælpsom og opmærksom på andre og ikke bange for at sige sin mening. “

– Underviserne Marie og Sarah på Textilskolen (2013-2014)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *