Drømmen om at leve af sin hobby

Drømmen om at leve af sin hobby

 

                                                                            Untitled-1 13

                                                                                            Mit eget logo.mærke  cecilie Kluge 4

Mit navn er Cecilie Kluge, jeg er en pige på 18 år. Mit liv består primært at udleve min drøm som er at blive kjoleskrædder. Jeg har været så heldig at kunne få lov til at startet på en skrædder uddannelse i Sønderborg, hvor jeg kun har været under denne uddannelse i et år. Jeg har altid vidst jeg gerne ville beskæftige mig med tøj som er helt unik og specielt tilpasset til kun en kunde. Efter jeg gik på Textilskolen fik jeg bekræftet, at det var skrædder jeg skulle være, hvor syning, tilskæring og design var en del af skoleopholdet.

Jeg har altid været kreativ, og jeg har gået på forskellige kurser, for at kunne flere værktøjer til at lave flotte og detaljerede designs. Jeg satser meget på at kunne tage på flere kurser i fremtiden. Indtil videre har jeg blandt andet været til disse kurser:

– Maskinstrik
– Adobe
– Møbel
– Patchwork
– Brodering
– Mode og illustrationer

Jeg går meget op i detaljer, og er meget omhyggeligt med det jeg laver. Jeg er altid velforberedt og pligtopfyldende og klar til at lave nye spændende opgaver. Jeg sætter en ære i tingene er ordentlige når jeg aflevere dem.

Jeg holder af at hjælper andre mennesker. Hvilket jeg også fik bekræftet, da jeg fik et job i Jysk, hvor jeg lærte at hjælpe kunder og opfylde deres forskellige behov. Jeg går også meget op i at kunne de forskellige kendskabet til produkterne ned til mindste detalje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *