Grundforløbseksamen – Nederdel

Grundforløbseksamen – Nederdel

 

Vi har fået til opgave at lave en nederdel til grundforløbseksamen. Vi skal lade os inspirrere af tre årtier (20’erne, 50’erne og 70’erne), når vi skal designe nederdelen.

Jeg har valgt at lade mig inspirere af 50’erne. I denne periode skete der en del, f.eks. Christian Dior kom frem med sit “new look”. Skørterne og flæserne blev det glamourøse look. Christian Dior gav kvinderne det de ville have. New Look gav en helt nyt indblik på hvordan man kunne klæde sig. Det krævede snørede taljer, håndtasker og hatten var en umådelig betydning.

På min idecollage har jeg valgt billeder som jeg synes beskriver denne periode bedst. Jeg har ladet mig inspirere af Christian Dior og siluetten af en typisk 50’erne nederdel.
Jeg har ideudviklet nederdel så den er kortere for end bag, samt volumiose folder. I 50’erne brugte man typisk blonder, som jeg har valgt min nederdel også skal have. Jeg har eksperimenteret og prøvet at sætte blonderne inden under nederdel.

Nederdelen skal være hvid med sorte blonder indvendig på nederdelen. Det skal give det elegante og feminine look i nederdelen. Farverne har jeg valgt på baggrund af Christian Dior, som bruger meget hvid og sort i sine designs. Farver giver også en rigtig god kontrast, da sort og hvid er to modsæt.

ideoplæg færdig

Her er mit færdige produkt.

cropped-Jose3.jpg

SONY DSC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *