Håndtasker

Taske med aftagelig rem, som kan justeres efter eget behov.

Der er lavet to former for tasker den blå er en rejse taske til små weekend ture og lign., den sorte taske er en computertaske.

Det smarte ved disse tasker er at det kan “indmaden” i tasken kan justeres efter ens eget behov. Disse to tasker er lave til min mor efter hendes behov.

Computertasken har jeg indrettet sådan at, hendes computer kan være i den ene side af tasken (der hvor der er en lille rem over) der er et smalt rum i midten af tasken, hvor der er plads til papir eller lign.

Det store rum er designet til der kan ligge hendes striktøj, en vandflaske, mad, en lille toilettaske og en mappe.

I siden af tasken er der plads til mobil, småting og 2 kuglepinde.

Tasken har to små åbninger i hver side ved lynlåsen så hun kan stikke sin hånd ned for hurtigt at hente noget vand.

Den blå taske er et stort rum med ternet foer i, der er få lommer i, og lukket helt til foroven.

Taskerne har begge et mindre tydeligt mønster i stoffet hvilket jeg synes lige giver det ekstra.

Som ekstra er der machende toilettasker til begge tasker, den sorte er ikke særlig stor i forhold til den blå, da den sort kun skal bruges til det mest nødvendige til når man skal på arbejde osv., hvor den blå bruges som almindelig toilettaske.

Den sorte toilettaske med blonder er lavet til min søster Josefine til hendes fødselsdag, og på størrelse med den blå toilettaske.

En stor tak til Tine Andersen for den store indsats og de super flotte billeder hun har taget, hun er super dygtig og grundig og hun kan klart anbefales her fra, det er bestemt ikke sidste gang jeg vil bruge hende som fotograf.

 

Post navigation